Waarom we doen wat we doen

Het contrast tussen bedrijf en KMO is te groot geworden…

Na jaren van werken voor grote “enterprise” bedrijven waar IT centraal staat, werd ik me meer en meer bewust van de breuk tussen hun manier van werken en de wereld van de KMO’s. Er heerst bijvoorbeeld onterecht het idee dat KMO’s minder risico lopen op vlak van IT-beveiliging. Daarnaast zijn veel werkmethodes absoluut niet efficiënt binnen kleine bedrijven.

Veel te vaak zie ik KMO’s waar doorheen de jaren een medewerker vrijwillig “de IT doet” naast zijn job, of waar een student of pas afgestudeerde kennis af en toe een computerprobleem komt oplossen. Tegenwoordig gaat de wereld van IT te snel om bij te blijven zonder affiniteit met de enterprise-wereld te onderhouden.

De juiste, ervaren IT-partner kan een bedrijf ondersteunen op vlak van efficiëntie, beveiliging en zoveel meer. Tegenwoordig is het voor kleine bedrijven niet makkelijk een ervaren IT-partner te vinden door de wildgroei aan onervaren starters als IT-consultant.

Exact dit pijnpunt is waarmee ik KMO’s wil helpen. Iedereen verdient een effectief IT-beleid, uitgewerkt met de nodige ervaring en begrijpbare uitleg.

Nick Preud’homme
Zaakvoerder

Plan een gesprek met ons

Heb je een vraag, probleem of project dat je graag met ons bespreekt? Vul dan even ons formulier in en we contacteren jou zo snel mogelijk.

Contacteer ons